Over PC Repair Cuijk

Werkt jouw laptop of computer niet meer goed? Ben je op zoek naar een nieuwe laptop of desktop? Of wil je misschien maar een paar dagen er één huren? PC Repair Cuijk is de partij die jou helpt zodat jij vindt waar je naar op zoek bent.

Het ontstaan van PC Repair Cuijk

Aangenaam, mijn is Xavier en ik ben eigenaar van PC Repair Cuijk. Zo’n twee jaar geleden ontstond het idee om een bedrijf te beginnen in computer- en laptopreparaties. Als vrijwilliger van het repair café in Cuijk, deed ik dit al met veel plezier. Graag wou ik van mijn hobby mijn werk maken en daarom ben ik PC Repair Cuijk begonnen. Inmiddels zijn we meer dan twee jaar verder en werk ik dagelijks met heel veel passie voor klanten met diverse vraagstukken. Momenteel kun je bij mij terecht voor:

  • Reparatie
  • Verhuur
  • Webshop

Korte lijntjes en goed blijven communiceren

Wat PC Repair Cuijk uniek maakt? Ik heb altijd korte lijntjes met mijn klanten en ik geef mijn klanten altijd updates over de voortgang van de reparatie of bestelling. Doordat ik veel kennis heb opgedaan, kan ik mijn klanten altijd goed en passend advies geven. Klanten kunnen hun laptop of computer ter reparatie langsbrengen, maar ik kan ook bij mijn klanten op locatie komen. Kortom: ik ben erg flexibel in hoe ik te werk ga.

Meer weten over PC Repair Cuijk?

Wil je meer weten over PC Repair Cuijk? Of kan ik jou ergens mee helpen? Neem dan zeker even contact op. Ik sta voor je klaar en help je graag verder.

Contact

PC Repair Cuijk
Meidoorn 84
5432 GB Cuijk

06 50 62 04 71
contact@pc-repair-cuijk.nl