Verhuur

Heb je tijdelijk een laptop of computer nodig? Dan hoef je deze niet aan te schaffen, want het is bij PC Repair Cuijk mogelijk om een laptop of een desktop te huren. Op alle systemen is Libre Office geïnstalleerd zodat je altijd meteen gebruik kan maken van de laptop of desktop. Bovendien is het mogelijk om een extra scherm te huren. Zo kun je de desktop gemakkelijk aansluiten aan een monitor.

Laptop of computer huren? Altijd betaalbaar!

Als je een laptop of desktop huurt dan is er één ding zeker: je huurt altijd een apparaat die snel is en waar je goed mee uit de voeten kunt. Bovendien ben je voor het huren van een laptop of computer nooit veel geld kwijt. Wel vraag ik je om een borgsom te betalen. Deze krijg je uiteraard terug wanneer je de computer of laptop weer in goede staat inlevert.

Laptop huren

Wil je een laptop huren? Dan kost dit €50 voor 5 dagen. De borgsom is €50. Zo betaal je dus in totaal €100, waarna je bij inleveren €50 terugkrijgt.

Desktop huren

Liever een desktop huren? Dan kost dit €70 voor 5 dagen. De borgsom is €70. Zo betaal je dus in totaal €140, waarna je bij inleveren €70 terugkrijgt.

Desktop huren met scherm

Liever een desktop met scherm huren? Dan kost dit €120 voor 5 dagen. De borgsom is €120. Zo betaal je dus in totaal €240, waarna je bij inleveren €120 terugkrijgt.

Meer weten over onze verhuur dienstverlening?

Kortom: als je op zoek bent naar een partij waar je terechtkunt voor het huren van laptops en desktops dan zit je bij PC Repair Cuijk helemaal goed. Heb je een vraag of wil je meer weten over welke laptops en desktops je allemaal kunt huren? Neem zeker even contact met mij op. Ik sta voor je klaar en help je verder!

Contact

PC Repair Cuijk
Meidoorn 84
5432 GB Cuijk

06 50 62 04 71
contact@pc-repair-cuijk.nl

1