Data recovery

Stel: je zit achter je computer en plots valt deze uit. Een zwart scherm. Je probeert de computer opnieuw op te starten, maar zonder succes. ‘Wat moet ik doen? Ben ik nu al mijn bestanden kwijt?’. Gelukkig hoeft dit niet zo te zijn. Bij PC Repair Cuijk kun je terecht voor data recovery, waardoor er een diagnose wordt uitgevoerd om te kijken of jouw bestanden weer boven water kunnen komen.

Wat houdt data recovery in?

Data recovery betekent ook wel gegevensherstel. Het houdt in dat er wordt geprobeerd om jouw oude bestanden terug te halen. Denk bijvoorbeeld aan foto’s, Word documenten of video’s. De oude bestanden staan vaak op mediadragers, zoals een harde schijf of een USB-stick. Via een omweg is het soms alsnog mogelijk om je verdwenen bestanden terug te krijgen. Let op: helaas is het geen gegarandeerde service. Indien jouw bestanden niet worden teruggevonden dan betaal je alleen voor de diagnose, wel zo eerlijk.

Maak een back-up

Ik adviseer altijd om een back-up te maken van je bestanden, want zo raken jouw bestanden niet kwijt. Dit kan je instellen door naar je computerinstellingen te gaan en door te kiezen voor back Indien het kwaad al is geschied, dan kun je altijd contact met mij opnemen.

Meer weten over data recovery?

Kortom: als je op zoek bent naar een data recovery specialist dan wil ik je hier graag bij helpen. Helaas is niks zeker of jij je bestanden terugkrijgt, maar het is wel zeker de moeite waard om mij hier naar te laten kijken. Niet geschoten is altijd mis, nietwaar?!

Contact

PC Repair Cuijk
Meidoorn 84
5432 GB Cuijk

06 50 62 04 71
contact@pc-repair-cuijk.nl